Tablo Taşıma Hizmetleri

tablo taşıma

Tablo Taşıma Hizmetleri

Maddi ve manevi değeri yüksek meblağlarda olan tablolar, tıpkı diğer eşya cinsleri gibi nakliye işlemine tabi tutulmaktadır. Diğer nakliye hizmetlerinden farkı, özel koruma ve kaplama malzemelerinin kullanılması gerek taşıma, gerek nakliye, gerek ise boşaltma anında maksimum düzeyde itina gösterilmesi olarak ifade edilebilir. Ayrıca, yüksek meblağlarda bulunan tabloların taşıma hizmetlerinde, sıradan nakliyecilik anlayışının dışında özel güvenlik tedbirleri de alınmaktadır.

Tablo Taşıma Hizmetlerinde Dikkat Edilecek Hususlar

Ofis taşıma hizmetlerinde, evden eve nakliyat esasları birebir uygulanamamaktadır. Dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Tablo taşıma firmaları olarak da isim yapmış olan işletmeler, klasik nakliyecilik anlayışının dışında sadece tablo taşıma işlemini yerine getirmektedir. Tabloların bulundukları yerden alınması, özel kutulara ya da koruma malzemelerine konulması, itinalı bir şekilde taşıma işlemine tabi tutulması ve yine aynı itina sınırları içerisinde yeni yerlerine konumlandırılması yapılmaktadır. Ayrıca, maddi açıdan yüksek değerlerde bulunan tabloların, taşıma işlemlerinde ekstra güvenlik tedbirleri de alınmalıdır.

Tablo Taşıma Hizmetleri Kalitesi

Tablo taşımacılık bazen sanat eserlerinin ya da geçmiş tarihin nakliye işlemine tutulması, bazen sanatsal eserlerin ziyaretçiler ile buluşması, bazen ise sergilenen eserlerin ait oldukları yerlere geri götürülmesi işlemlerinin yapıldığı bir bütündür. Bu hizmetlerde titiz davranmak, olağan üstü koruma tedbirlerini almak, hizmet kalitesinin değişmez ilkeleridir. Çarpma ya da darbe gibi etkilerin yanında, en ufak bir sürtünme ile dahi özelliğini kaybedebilecek bu eserlerin, taşıma işlemleri Eczacıoğlu nakliyat tarafından itina ile gerçekleştirilmektedir.

Tablo Taşıma Maliyetleri

Sunulan tablo taşıma hizmetleri, kullanılan özel malzemeler, uygulanan özel teknikler ve gereken hallerde alınan ekstra güvenlik tedbirleri nedeni ile bir mağaza, ofis ya da evden eve nakliyat hizmetlerinden daha farklı maliyetlere sahip olmaktadır. Hizmetin kalitesi ve güvenliği, tablo taşıma maliyetlerine doğrudan etki etmektedir.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir